Lotul naţionalei feminine de handbal a României pentru turneul din Norvegia

Naţionala de handbal feminin a României va participa începând de vineri la ultimul turneu de verificare înaintea participării la CM din China, antrenorul Radu Voina deplasând 16 jucătoare la Mobelringen Cup.

119 afișări
Imaginea articolului Lotul naţionalei feminine de handbal a României pentru turneul din Norvegia

Ramona Maier (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Conform declaraţiei tehnicianului echipei reprezentative, componenţa lotului pentru turneul din Norvegia este următoarea:

Portari - Paula Ungureanu, Florentina Stanciu, Mihaela Smedescu

Extreme - Cristina Vărzaru, Ada Nechita, Iulia Puşcaşu, Ramona Maier

Pivoţi - Ionela Stanca, Oana Manea, Florina Bârsan Chintoan

Linia de 9 metri - Cristina Neagu, Ada Moldovan, Narcisa Lecuşanu, Adina Meiroşu Fiera, Clara Vădineanu, Mihaela Tivadar.

"Turneul din Norvegia va fi unul puternic, dar nu ultimul test al echipei noastre, urmând să mai jucăm două meciuri de verificare cu lotul B al României, înaintea plecării spre China. Toate aceste meciuri ne vor edifica asupra formulei de echipă, cu care vom participa la Campionatul Mondial. Despre meciurile din Norvegia pot spune că vor fi puternice, dar noi nu mergem acolo în primul rând pentru rezultate. Nu vrem să facem nici figuraţie, dar nu trebuie să uităm că scopul principal este să ne întoarcem fără accidentări. Echipa nu va fi completă, va absenta interul Carmen Amariei, care are meciuri în campionatul danez. Vom da o şansă tuturor jucătoarelor din lot să intre pe teren", a declarat Radu Voina, pentru MEDIAFAX.

Programul meciurilor la Mobelringen Cup este următorul:

Vineri

17.30 România-Rusia

20.15 Norvegia-Croaţia

Sâmbătă

15.00 Rusia-Croaţia

17.15 Norvegia-România

Duminică

18.00 Croaţia-România

20.15 Norvegia-Rusia.

Lotul României va pleca joi, la ora 06.00, cu avionul de la Bucureşti, iar după revenirea în ţară, are programate meciurile cu echipa României B, în 25 şi 26 noiembrie, la Râmnicu Vâlcea.

Plecarea spre Campionatul Mondial din China este programată pentru data de 28 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici