Lotul României pentru meciurile cu Andorra şi Estonia

Selecţionerul Victor Piţurcă a decis, duminică, să convoace 23 de jucători pentru ultimele două partide pe care naţionala României le va susţine în grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, cu Andorra şi Estonia, informează frf.ro.

1161 afișări
Imaginea articolului Lotul României pentru meciurile cu Andorra şi Estonia

Lotul României pentru meciurile cu Andorra şi Estonia (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Cei 23 de fotbalişti convocaţi sunt următorii:

Portari: Ciprian Tătăruşanu (Steaua), Bogdan Lobonţ (AS Roma), Cristian Bălgrădean (Dinamo);

Fundaşi: Alexandru Măţel (Astra), Srgian Luchin (Dinamo), Valerică Găman (Astra), Dorin Goian (Asteras Tripolis), Florin Gardoş (Steaua), Vlad Chiricheş (Tottenham), Răzvan Raţ (West Ham), Iasmin Latovlevici (Steaua);

Mijlocaşi: Gabriel Torje (Espanol Barcelona), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Alexandru Bourceanu (Steaua), Ovidiu Hoban (Petrolul), Dragoş Grigore (Dinamo), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Cristian Tănase (Steaua);

Atacanţi: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Gheorghe Bucur (Kuban Krasnodar), Gheorghe Grozav (Terek Groznîi), Ciprian Marica (Getafe), Claudiu Keşeru (Bastia).

Reunirea lotului, la Centrul Tehnic Naţional al FRF de la Mogoşoaia, a început duminică, la ora 13.00, şi se va încheia luni, la ora 12.00. La ora 12.30, selecţionerul Victor Piţurcă va susţine o conferinţă de presă, urmat probabil de un jucător, antrenamentul de la ora 18.00 fiind deschis presei.

Marţi, în jurul orei 13.45, presa va putea să dialogheze cu unul sau cu doi dintre jucătorii convocaţi.

Delegaţia României va pleca spre Barcelona, de pe aeroportul Henri Coandă, la bordul unei curse charter, miercuri, la ora 14.30. De la Barcelona până la Andorra La Vella, drumul va fi parcurs cu autocarul. A doua zi, de la ora locală 11.30 (12.30 - ora României), va avea loc antrenamentul oficial, pe Estadi Comunal (primele 15 minute deschise presei), la ora 13.30 (14.30 - ora României) fiind prevăzută conferinţa de presă oficială a selecţionerului Victor Piţurcă, urmat de un jucător.

Conferinţa de presă a selecţionerului Andorrei, Jesus Alvarez, va avea loc, tot la Estadi Comunal, în cursul aceleiaşi seri, la ora locală 19.00, antrenamentul oficial, de la ora locală 20.00, fiind deschis în primele 15 minute.

La 12 octombrie, la ora 14.00 (15.00 - ora României), cursa charter cu lotul României va decola de la Barcelona, urmând să aterizeze pe aeroportul Henri Coandă după aproximativ trei ore. Echipa va reintra direct în cantonamentul de la Mogoşoaia, fără ca, în seara aceleiaşi zile, să mai aibă loc vreo activitate de presă.

Delegaţia Estoniei va sosi pe aeroportul Henri Coandă, cu o cursă charter, luni, 14 octombrie, la ora 11.40, urmând să se cazeze la hotelul bucureştean Golden Tulip Times (Bulevardul Decebal nr. 19), unde, la ora 14.00, se va desfăşura conferinţa de presă oficială a selecţionerului Tarmo Ruutli, însoţit de doi jucători. Doar primele 15 minute ale antrenamentului oficial, ce va începe la ora 19.00 la Arena Naţională, vor fi deschise presei.

Tot în 14 octombrie, la CTN Mogoşoaia, Victor Piţurcă va susţine conferinţa de presă oficială, după încheierea antrenamentului.

Echipa naţională a României întâlneşte la 11 octombrie, de la ora 21.30, Andorra în deplasare şi în 15 octombrie, de la ora 21.00, Estonia la Bucureşti pe Arena Naţională, în ultimele două partide din grupa D a preliminariilor CM 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici