Louis Van Gaal va conduce echipa din scaun rulant. Selecţionerul Olandei a căzut de pe bicicletă

  • Ghinioanele se ţin scai de naţionala Orange, care sâmbătă seară a remizat cu Muntenegru şi a ratat, pentru moment, calificarea directă la Cupa Mondială de fotbal.
  • Duminică seară, selecţionerul Louis van Gaal a căzut cu bicicleta şi a suferit o fractură de şold.
  • „Portocala mecanică” are meci decisiv, marţi seară, la Rotterdam, cu Norvegia, iar dacă pierde poate rata şi locul de baraj.
345 afișări
Imaginea articolului Louis Van Gaal va conduce echipa din scaun rulant. Selecţionerul Olandei a căzut de pe bicicletă

Louis Van Gaal selecţionerul Olandei, a căzut de pe bicicletă şi a suferi o fractură de şold. Va conduce echipa din scaun rulant

Van Gaal, 70 de ani, în scaun cu rotile, după o cădere nefericită. Imaginea care şochează în cantonamentul Olandei, care mâine seară, se dulează cu Norvegia pentru locul la Cupa Mondială din Qatar 2022.

Sâmbătă seară, la Podgorica, Olanda a remizat cu Muntenegru, 2-2, după ce a condus cu 2-0 prin dubla lui Memphis Depay (golghterul preliminariilor, cu 11 goluri). Gazdele au marcat în 4 minute două goluri, 82-86.

La final, căpitanul Virgil Van Dijk a spus că „am jucat ca nişte laşi”. Înaintea jocului, Van Gaal declara triumfător, sigur că nu poate scăpa victoria: „Diseară, voi avea o cină copioasă de sărbătoare”.

Antrenorul naţional Louis van Gaal, revenit în Olanda, a ieşit la o plimbare cu bicicleta alături de jucători. De fapt, se întoarceau cu toţii la hotel, după antrenament.

Fără spectatori pe „De Kuip”

Tehnicianul s-a dezechilibrat şi a căzut de pe bicicletă. Operaţia nu este necesară, dar antrenorul a avut nevoie de ajutoare, cum ar fi cârje şi un scaun cu rotile, pentru a ajunge în cameră. Van Gaal a fost ajutat de asistenţii săi, Henk Fraser şi Danny Blind.

„Louis nu poate merge şi este într-un scaun cu rotile”, a declarat un purtător de cuvânt al KNVB, federaţia batavă. „Vrea să facă tot ce poate pentru a ajunge la meciul de marţi”, a mai spus oficialul din Ţările de Jos.

Olanda înfruntă, marţi seară, ora 21:45, pe arena „De Kuip” din Rotterdam (arena formaţiei Feyenoord), naţionala Norvegiei. În clasamentul grupei, Olanda este lider, cu 20 de puncte, fiind urmată de Turcia şi de Norvegia, ambele cu câte 18 puncte. Dacă nordicii înving, iar Turcia câştigă cu Muntenegru, Olanda ratează şi locul 2, de baraj, aterizând pe 3.

Meciul Olanda - Norvegia se va disputa fără spectatori din pricina pandemiei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici