Lovin: Dubla întâlnire cu Olympique Lyon este decisivă pentru Steaua

Mijlocaşul FC Steaua Florin Lovin a declarat, duminică, la Sport.ro, că dacă steliştii nu vor câştiga pe teren propriu cu Olympique Lyon, în etapa a treia a grupei F a Ligii Campionilor, vor ieşi din lupta pentru primele două locuri.

8 afișări
Imaginea articolului Lovin: Dubla întâlnire cu Olympique Lyon este decisivă pentru Steaua

Lovin: Dubla întâlnire cu Olympique Lyon este decisivă pentru Steaua (Imagine: Mediafax Foto)

"Dubla cu Lyon din Liga Campionilor este decisivă. Va fi infernal, va fi încadrată de meciuri la Dinamo şi Rapid. Dacă nu câştigăm acasă cu Lyon, cu siguranţă ieşim din cursa pentru primele două locuri. Dacă făceam egal cu Bayern, un loc doi era mult mai accesibil în acest moment. Dacă intri cu 0-0 la pauză, ai şansa să faci un rezultat bun. La 0-3 cu Lyon am intrat la pauză în dezavantaj după greşeala lui Carlos. Acum va fi altceva. Lyon de acum trei ani a fost echipa care nu ne-a dat nicio şansă, ne-a pus la respect. Olăroiu ne-a spus atunci: despre ăştia n-am ce să vă arăt rău pe DVD", a spus Lovin.

Florin Lovin a precizat că jucătorii stelişti sunt vinovaţi pentru semieşecul cu CS Otopeni, scor 1-1, din etapa a X-a a Ligii I, nu antrenorul Marius Lăcătuş, care a pregătit foarte bine partida.

"Sincope de genul celei cu CS Otopeni sunt inevitabile de-a lungul unui campionat. Noi, jucătorii, suntem principalii vinovaţi, deoarece antrenorul Marius Lăcătuş ne-a avertizat că nu ne va fi uşor. Sper să fie prima şi ultima noastră greşeală. Mereu avem probleme în campionat după meciurile din Liga Campionilor, e vorba de oboseală fizică şi psihică, de concentrare. Am dat de o echipă care s-a cantonat în apărare şi dacă nu dai gol în prima repriză e greu. Până la urmă, am câştigat un punct. Când ai pretenţii să iei campionatul, trebuie să câştigi cu echipele mici", a spus Lovin.


Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici