Lovin: Dumitru Tudor nu este impresarul meu

Mijlocaşul stelist Florin Lovin a declarat, la Larnaca, unde echipa sa efectuează un stagiu de pregătire, că Dumitru Tudor nu este agentul său, singura ofertă venită prin intermediul impresarului fiind cea de la Malaga, tranzacţie care nu s-a realizat, informează site-ul FC Steaua.

2 afișări
Imaginea articolului Lovin: Dumitru Tudor nu este impresarul meu

Lovin: Dumitru Tudor nu este impresarul meu

"Vreau să anunţ public faptul că Dumitru Tudor nu mă poate reprezenta în calitate de impresar la nicio negociere a unui eventual transfer. Singura propunere făcută prin intermediul său a fost cea de la Malaga, tranzacţie care nu s-a realizat", a spus Lovin citat de site-ul oficial al grupării din B-dul Ghencea.

Impresarul Dumitru Tudor a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că este normal ca jucătorul să fie supărat pentru ratarea transferului la Malaga, dar a precizat că Lovin are contract cu el pe doi ani. "Nu poate să spună că nu îl pot reprezenta, deoarece are contract cu mine pe doi ani. De câteva săptămâni se încearcă transferul său, dar dacă nu s-a putut, nu este nici vina mea, nici a clubului. Malaga are probleme financiare şi cu ce sunt eu de vină dacă nu au fost în stare să-l transfere? El e deranjat şi supărat că nu s-a perfectat transferul, poate fi şi influenţat, cine ştie, dar are contract cu mine şi aş putea să mă prezint la FRF şi să cer daune, dar eu nu fac aşa ceva. Apoi, adevărul este că am fost sunat din Spania că încă două grupări sunt interesate de el, ce vină am eu în această chestiune? Oricum, e foarte puţin probabil să mai plece de la Steaua acum", a spus Tudor.

Gruparea spaniolă Malaga a fost refuzată de Steaua în urmă cu o săptămână în privinţa transferului lui Florin Lovin. Malaga oferea un milion de euro, însă grupării "roş-albastre" nu i-a convenit modalitatea de plată pe care o doreau spaniolii, achitarea banilor în rate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici