Lovitură pentru diamantul lui Gigi Becali! Avea aproape 100.000 de urmăritori pe Instagram, dar hackerii „i-au spart" contul

Florinel Coman, unul dintre cei mai valoroşi jucători de la FCSB de pe urma căruia patronul Gigi Becali doreşte să obţină milioane de euro, a constatat că nu mai are cont pe Instagram, din cauza unor hackeri.

234 afișări
Imaginea articolului Lovitură pentru diamantul lui Gigi Becali! Avea aproape 100.000 de urmăritori pe Instagram, dar hackerii „i-au spart" contul

Lovitură pentru diamantul lui Gigi Becali! Avea aproape 100.000 de urmăritori pe Instagram, dar hackerii „i-au spart" contul

 

Florinel Coman avea aproximativ 100.000 de urmăritori pe Instagram şi a constatat că hackerii i-au spart şi dezactivat contul oficial pe care-l ţinea de ani buni. Anunţul a fost făcut de iubita sa, Ioana Timofeciuc.
 
Aripa stângă de la FCSB oferea o sumă impresionantă de bani, drept recompesă celor care puteau să-i recupereze contul, însă se pare ca acesta şi-a creat alt cont pe Instagram. Pagina oficială de Instagram FCSB a început să-i promoveze noul cont al fotbalistului pentru a-l ajuta să-şi recupereze numărul de fani, de altădată.
 
Florinel Coman a ajuns la FCSB în vara lui 2017 de la Viitorul, echipa antrenată de Gică Hagi. Transferul l-a costat aproape 3 milioane pe Gigi Becali, care speră că va încasa zeci de milioane pe "Mbappe" de România. Acesta este cel mai bun marcator al actualei ediţii din Liga 1, cu 11 goluri, iar mai multe cluburi din străinătate au pus ochii pe fotbalistul celor de la FCSB.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici