LPF a publicat echipa etapei a treia play-off/play-out din Liga I Betano

Liga Profesionistă de Fotbal a publicat, marţi, echipa etapei a treia din play-off şi play-out a Ligii I Betano.

77 afișări
Imaginea articolului LPF a publicat echipa etapei a treia play-off/play-out din Liga I Betano

LPF a publicat echipa etapei a treia play-off/play-out din Liga I Betano

În runda a treia din play-off, FCSB a învins-o pe Craiova, scor 3-2, iar trei jucători ai vicecampioanei Române şi-au făcut apariţia în echipa ideală. Este vorba despre Junior Morais, care a reuşit două pase decisive, Dennis Man şi Harlem Gnohere, ambii cu câte un gol pe Arena Naţională. În plus, antrenorul etapei a fost desemnat Mihai Teja despre care LPF scrie: "A alcătuit excelent echipa şi a fost inspirat la schimbări. A reuşit o victorie extrem de importantă, prin care roş-albaştii au rămas în lupta pentru titlu".

Din echipa publicată de LPF mai fac parte câte doi jucători de la FC Voluntari, Dinamo şi Gaz Metan Mediaş şi câte unul de la CFR Cluj şi Viitorul. Paul Iacob (22 de ani), un jucător care a prins doar şase meciuri în actuala stagiune la echipa lui Hagi, este surpriza etapei.

Echipa etapei a treia, în viziunea LPF:

Cosmin Vâtcă (FC Viitorul) - Ricardinho (FC Voluntari), Linas Klimavicius (Dinamo), Alexandru Iacob (Viitorul), Junior Morais (FCSB) - Dennis Man (FCSB), Mihai Bordeianu (CFR Cluj), Luis Aurelio (Gaz Metan Mediaş) - Mattia Montini (Dinamo), Harlem Gnohere (FCSB), Mario Rondon (Gaz Metan Mediaş)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici