LPF a semnat un parteriat cu InStat prin care cluburile de fotbal vor beneficia de analize după fiecare etapă

Liga Profesionistă de Fotbal a semnat, miercuri, un parteneriat cu InStat Football, companie care va oferi tuturor cluburilor din Liga I analize amănunţite ale jucătorilor la finalul fiecărei etape a sezonului 2014-2015.

508 afișări
Imaginea articolului LPF a semnat un parteriat cu InStat prin care cluburile de fotbal vor beneficia de analize după fiecare etapă

LPF a semnat un parteriat cu InStat prin care cluburile de fotbal vor beneficia de analize după fiecare etapă (Imagine: Marius Cristescu/ Mediafax Foto)

"Specializată în analiza amanunţită a meciurilor, InStat Football va pune la dispoziţia cluburilor din Liga I întreaga sa experienţă în domeniu, urmând ca la finele fiecărei etape cluburile să beneficieze de statistici detaliate privind activitatea fiecărui jucator şi a echipei în ansamblu. Printre datele statistice oferite după fiecare meci se regăsesc cele referitoare, de exemplu, la «pase pregătitoare», «pase ofensive», «pase defensive», «atacuri poziţionale», «recuperări în jumătatea adversă», «dueluri», «mingi pierdute» etc.", se menţionează pe site-ul oficial al LPF.

Informaţiile statistice oferite de InStat sunt folosite de mai mult timp de antrenorii cluburilor din campionatele puternice ale Europei. În luna aprilie, Federaţia Română de Fotbal a încheiat un acord cu InStat Football pentru monitorizarea partidelor echipelor naţionale de juniori şi seniori ale României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici