LPF anunţă că albumul Panini cu loturile celor 18 echipe din Liga I va fi pus vineri în vânzare

Liga Profesionistă de Fotbal anunţă, pe site-ul oficial, că albumul Panini cu loturile celor 18 echipe din Liga I va fi pus în vânzare începând de vineri la toate chioşcurile de ziare din ţară.

541 afișări
Imaginea articolului LPF anunţă că albumul Panini cu loturile celor 18 echipe din Liga I va fi pus vineri în vânzare

LPF anunţă că albumul Panini cu loturile celor 18 echipe din Liga I va fi pus vineri în vânzare (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

"Liga Profesionistă de Fotbal şi Panini anunţă lansarea pe piaţa românească a primului album LIGA 1. Începând de vineri, 30 ianuarie, la chioşcurile de ziare din întreaga ţară veţi găsi albumul LIGA 1, împreună cu stick-erele pentru colecţie. Este pentru prima dată în România când iubitorii fotbalului vor putea colecţiona stick-ere cu fotbaliştii tuturor echipelor din Liga 1 într-un album.

De-a lungul parteneriatului cu producătorul italian de cataloage, Liga Profesionistă de Fotbal şi Panini vor pune la dispoziţia fanilor numeroase concursuri cu premii pentru cei care vor completa albumul.

Conform clipului de promovare de pe site-ul LPF, în albumul Panini apar şi jucători care în returul Ligii I nu vor mai evolua la echipele din tur. Lucian Sânmărtean, transferat la Al Ittihad, apare în tricoul echipei Steaua, iar Cătălin Munteanu, legitimat la FC Viitorul, în echipamentul fostei formaţii, FC Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici