LPF va deveni în octombrie membră a Asociaţiei Ligilor Profesioniste din Europa

Vicepreşedintele Robert Pongracz a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că LPF va deveni în luna octombrie a acestui an membră cu drepturi depline a Asociaţiei Ligilor Profesioniste din Europa (ALPE).

63 afișări
Imaginea articolului LPF va deveni în octombrie membră a Asociaţiei Ligilor Profesioniste din Europa

Vicepreşedintele LPF Robert Pongracz (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Am fost la Atena şi am discutat cu preşedintele Asociaţiei Ligilor Profesioniste din Europa. Vom fi reintegraţi în această asociaţie fără să plătim acele datorii pe care LPF le avea de mai mulţi ani către ei. Liga devine membru oficial al ALPE din luna octombrie când are loc următoarea Adunarea Generală. Vom fi a 30-a ligă europeană din această asociaţie", a spus Pongracz.

Liga Profesionistă de Fotbal s-a înscris în ALPE în urmă cu câţiva ani, dar fosta conducere nu a plătit cotizaţia anuală către asociaţia europeană. Datoria LPF către Asociaţia Ligilor Profesioniste din Europa se ridica la aproximativ 100.000 de euro. În prezent, cotizaţia anuală a membrilor ALPE este de 36.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici