Lucescu a avut un conflict verbal cu un grup de fani rapidişti la finalul derbiului cu Steaua

Antrenorul Răzvan Lucescu a avut un conflict verbal cu un grup de suporteri rapidişti de la tribuna a II-a, care i-au reproşat jocul defensiv al echipei Rapid în derbiul cu Steaua, scor 1-1, în etapa a XXVIII-a a Ligii I.

169 afișări
Imaginea articolului Lucescu a avut un conflict verbal cu un grup de fani rapidişti la finalul derbiului cu Steaua

Răzvan Lucescu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Aproximativ 20 de suporteri, aflaţi în tribună, l-au aşteptat pe Lucescu să termine interviul de după meci şi l-au chemat să discute. Aceştia i-au reproşat jocul mult prea defenisv al formaţiei giuleştene şi faptul că a jucat pentru menţinerea unui rezultat de egalitate.

După circa două minute de discuţii, Lucescu a plecat, unii dintre fanii giuleşteni înjurându-l, în timp ce alţii l-au aplaudat.

Formaţia Rapid a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul susţinut, duminică seară, pe arena Giuleşti - Valentin Stănescu, în compania echipei Steaua, în derbiul etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici