Lucescu: Am obţinut o victorie în condiţii deosebit de dificile

Antrenorul echipei FC Rapid, Răzvan Lucescu, a declarat, vineri, după victoria din prima etapă a Ligii I, cu FC Vaslui, scor 3-0, că succesul a fost obţinut în condiţii dificile, pe alt stadion decât "Giuleşti-Valentin Stănescu", cu un gazon prost şi pe o "căldură sufocantă".

150 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Am obţinut o victorie în condiţii deosebit de dificile

Lucescu: Am obţinut o victorie în condiţii deosebit de dificile (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Este o victorie bună, de încredere. Sunt mulţumit de rezultat pentru că a fost obţinut în condiţii deosebit de dificile: am jucat în Regie, pe un teren care nu ne avantajează, fără spectatori, am întâlnit un adversar foarte puternic din Liga I şi am jucat şi pe o căldură sufocantă. Mă bucur pentru rezultat, avem o echipă complet nouă şi trebuie să ne omogenizăm repede", a spus Răzvan Lucescu.

Lucescu îşi doreşte ca Rapid să revină cât mai repede pe stadionul "Giuleşti-Valentin Stănescu". "Giuleştiul este Giuleşti. Avem nevoie de sprijinul publicului şi de gazonul nostru, dar din păcate în România nu se face nimic pentru a ajuta fotbalul şi sportul în general. Cred că Giuleştiul ar trebuie să fie al echipei de fotbal Rapid. Ar trebui să se găsească o soluţie pentru că nu au ce face cu acest stadion. Probabil va intra în paragină dacă Rapid nu se întoarce acolo", a mai spus el.

El a comentat şi afirmaţia ironică a lui Hizo, care a spus că Rapid este "viitoarea Barcelona a campionatului. "Noi suntem Rapid, nu am spus niciodată că suntem Barcelona şi nu ne interesează ce spun alţii. Eu le doresc celor de la Vaslui să obţină un rezultat bun în Olanda. Avem nevoie de puncte în cupele europene şi o victorie a Vasluilui ar fi de bun augur pentru fotbalul românesc", a adăugat Lucescu.

Formaţia Rapid a debutat cu victorie în sezonul 2011/2012 al Ligii I, după ce s-a impus, vineri, pe stadionul din Regie, în faţa echipei FC Vaslui, scor 3-0 (2-0), la primul meci oficial de la revenirea pe banca giuleştenilor a tehnicianului Răzvan Lucescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici