Lucescu: Am văzut o dorinţă mare din partea jucătorilor pentru a câştiga la Budapesta

Antrenorul echipei naţionale a României, Răzvan Lucescu, a declarat, miercuri, după victoria din amicalul cu Ungaria, scor 1-0, că a văzut spirit de sacrificiu şi o dorinţă foarte mare din partea "tricolorilor" pentru un succes pe stadionul Ferenc Puskas.

19 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Am văzut o dorinţă mare din partea jucătorilor pentru a câştiga la Budapesta

Lucescu: Am văzut o dorinţă mare din partea jucătorilor pentru a câştiga la Budapesta (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt mulţumit după acest joc. Este al doilea meci în deplasare, a doua victorie a mea. Au fost două reprize diferite, un meci care seamănă cu cel din Lituania. Am controlat bine jocul, ne-am creat situaţii de a marca în prima repriză. În a doua repriză am văzut un spirit de sacrificiu extraordinar din partea jucătorilor şi o dorinţă foarte mare să câştige aici la Budapesta. Căpătăm încredere cu astfel de meciuri şi o echipă creşte în astfel de situaţii", a spus Lucescu la Sport.ro.

Răzvan Lucescu a lăudat echipa naţionala a Ungariei.

"A fost un test util, împotriva unei echipe în mare creştere, cu jucători care evoluează în Germania, Anglia, Belgia. Au o diferenţă de patru puncte în grupa lor, probabil vor ştii să gestioneze acest final de grupă. Pentru mine nu are mare semnificaţie că e a doua victorie cu Ungaria a României. Important este că am văzut o echipă care a ştiut să joace fotbal, să se şi închidă, să joace şi pe contraatac", a mai spus Lucescu.

Selecţionerul Răzvan Lucescu i-a remarcat în partida cu Ungaria pe Neşu, Ghioane, Maftei, Dănănae, despre ultimul regretând că a părăsit terenul acidentat.

Lucescu a comentat şi ceremonia în memoria lui Marian Cozma dinaintea amicalului România - Ungaria.

"A fost un gest emoţionant. Trebuie să mulţumim şi autorităţilor de aici, care au contribuit la această manifestare. Nu a fost uşor pentru tatăl lui Marian, n-au fost clipe uşoare... Totul a fost foarte civilizat, a fost o atmosferă foarte bună în tribune", a precizat el.

Antrenorul echipei naţionale a României a explicat că atacantul Adrian Mutu nu a avut cum să fie prezent la amicalul de la Budapesta.

"Cred că discutăm prea mult despre un jucător care nu a putut fi aici. Ştiu ce s-a întâmplat, cum s-a pus problema când am fost în cantonament la el. Nu a putut fi aici, cei de la Fiorentina au considerat că e mai bine să nu rişte şi asta e", a concluzionat Lucescu.

Reprezentativa de fotbal a României a învins, miercuri, cu scorul de 1-0 (1-0), selecţionata Ungariei, într-un meci amical disputat pe stadionul Ferenc Puskas din Budapesta şi dedicat memoriei fostului handbalist Marian Cozma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici