Lucescu este frustrat deoarece FC Braşov a fost mai bună decât Rapid

Tehnicianul Răzvan Lucescu a declarat, luni, după meciul cu Rapid, scor 0-0, că este frustrat deoarece FC Braşov a fost mai bună şi a avut patru ocazii clare de gol, dar pe de altă parte este şi mulţumit pentru că echipa braşoveană a remizat, deşi a avut un jucător eliminat.

6 afișări
Imaginea articolului Lucescu este frustrat deoarece FC Braşov a fost mai bună decât Rapid

Lucescu este frustrat deoarece FC Braşov a fost mai bună decât Rapid

"Sunt două stări diferite pe care le trăiesc în acest moment. Una este de frustrare, pentru că este clar că FC Braşov a fost echipa mai bună în această seară, am avut nu mai puţin de patru ocazii clare de gol, prin Roman, Zaharia, Sburlea sau Ilyeş, iar Rapidul niciuna. A doua stare este de mulţumire, pentru că şi în condiţiile în care am terminat meciul în zece oameni, am făcut egal. Cu siguranţă altul era rezultatul dacă terminam meciul în 11 oameni. Îmi pare rău pentru băieţi că nu au câştigat, dar îi felicit pentru efortul depus. Pe de altă parte, înţeleg că pentru cei din Bucureşti a fost greu să nu ştie unde joacă, dar au jucat la Braşov şi uite că nu au reuşit să câştige", a spus Lucescu.

Răzvan Lucescu a făcut referire şi la scandalurile ce apar înaintea meciurilor, spunând că este dezamăgit de atmosfera din fotbal. "E o situaţie ciudată şi asta porneşte în primul rând de la conducătorii de cluburi, care vor cu orice preţ să iasă în faţă şi să dea declaraţii ironice sau de altă natură. Ne mirăm apoi de ceea ce s-a întâmplat în Olanda, în tribune. Ce să mai înţeleagă publicul, când preşedinţii de cluburi fac ce fac. Probabil că în scurt timp, o să ajungem să ne batem în teren. Sunt dezamăgit, pentru că în fotbalul românesc nu ştim decât să ne bălăcărim şi să facem ţigănie", a afirmat Lucescu.

Echipa Rapid Bucureşti a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, în deplasare, în compania formaţiei FC Braşov, în etapa a VIII-a a Ligii I, rapidiştii fiind la a treia partidă consecutivă fără victorie şi la prima remiză în actualul sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici