Lucescu: La FC Braşov nu va mai veni niciun jucător

Antrenorul Răzvan Lucescu a declarat, miercuri, la Aeroportul Henri Coandă, că FC Braşov nu va mai transfera niciun jucător până la începutul returului, din cauza crizei financiare, conducerea clubului urmând să reducă cheltuielile cât mai mult în următoarea perioadă.

19 afișări
Imaginea articolului Lucescu: La FC Braşov nu va mai veni niciun jucător

Lucescu: La FC Braşov nu va mai veni niciun jucător (Imagine

"În condiţiile astea de criză financiară este foarte greu să mai vină vreun jucător. Ni se spune că este bine să reducem cât mai mult cheltuielile. Deci, de venit nu va mai veni cu siguranţă nimeni. Nu ştiu dacă va mai pleca", a spus Lucescu înaintea plecării în Spania.

Lotul echipei FC Braşov a plecat, miercuri, în acelaşi avion cu jucătorii formaţiei Unirea Urziceni, în turneul de pregătire de la Oliva Nova (Spania) care se va încheia la 1 februarie. Lotul alcătuit de antrenorul Răzvan Lucescu pentru acest stagiu este compus din 26 de jucători: Dănuţ Coman, Bogdan Stelea, Gabi Kajcsa, Ionuţ Voicu, Octavian Abrudan, Cristian Oros, Bogdan Niculae, Nicolae Constantin, Rui Duarte, Cristian Ionescu, Emanuel Popa, Ezequias Tavares, Adrian Senin, Mihai Roman, Marius Măldărăsanu, Robert Ilyes, Alexandru Benga, Paulo Adriano, Cătălin Munteanu, Marian Cristescu, Alexandru Mateiu, Attila Hadnagy, Mugurel Buga, Romeo Surdu, Sabrin Sburlea şi Iulian Dedu.

În Spania, FC Braşov va disputa patru partide amicale cu FC Zurich (Elveţia) la 24 ianuarie, cu Levante (Spania) la 27 ianuarie, cu Wisla Cracovia (Polonia) la 29 ianuarie şi cu Şahtior Doneţk (Ucraina) la 31 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici