Lucescu nu i-a mai răspuns lui Mutu la telefon

Atacantul echipei naţinale de fotbal, Adrian Mutu, l-a sunat de peste 20 de ori pe selecţionerul Răzvan Lucescu dar acesta nu i-a răspuns la telefon, au declarat pentru Evenimentul Zilei surse din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

34 afișări
Imaginea articolului Lucescu nu i-a mai răspuns lui Mutu la telefon

Lucescu nu i-a raspuns lui Mutu la telefon

Victor Becali a confirmat, pentru EvZ: "Mutu a încercat să discute cu Răzvan, dar acesta nu i-a răspuns la telefon".

Întrebat de Evenimentul Zilei cum comentează escapadele nocturne ale lui Adrian Mutu înainte de meciul cu Serbia şi după încheierea lui, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a spus: "Am antrenor cu responsabilitate, el este cel care face propuneri. În noiembrie, va fi o şedinţă a Comitetului Executiv, în care vom analiza situaţia de la echipa naţională. În funcţie de ceea ce va spune Răzvan, vom lua o decizie".

După meciul Serbia - România, scor 5-0, s-a speculat faptul că Adrian Mutu ar putea să nu mai fie convocat de selecţionerul Răzvan Lucescu din cauza escapadelor nocturne ale atacantului Fiorentinei.

Înaintea partidei de la Belgrad, din preliminariile CM din Africa de Sud, Adrian Mutu a fost surprins de jurnaliştii de la Libertatea petrecând împreună cu mijlocaşul Adrian Cristea, într-un bar din Bucureşti, până la ora 03.00.

De asemenea, în timpul partidei pierdute în faţa Serbiei, scor 0-5, Mutu a primit uşor un cartonaş galben şi va fi suspendat la meciul cu Insulele Feroe, care va avea loc, miercuri, la Piatra Neamţ.

Potrivit presei sportive din România, atacantul echipei Fiorentina a părăsit echipa naţională imediat după partida de la Belgrad, fără să anunţe pe nimeni din conducerea FRF sau din staful primei reprezentative, şi a plecat la Novi Sad, unde a participat la o petrecere.

Internaţionalul român al echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a declarat, într-un comunicat postat pe site-ul oficial al grupării din Florenţa, că timpul pe care îl petrece în afara fotbalului îl gestionează "respectând regulile impuse de meseria pe care o face".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici