Lucescu: Presiunea care e pe Dinamo i-ar putea motiva mai mult pe jucătorii acestei echipe

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat, vineri, că adversara din etapa a XXXIII-a a Ligii I, Dinamo, ar putea avea o motivaţie în plus în presiunea care există asupra sa, dată de lupta pentru câştigarea titlului.

11 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Presiunea care e pe Dinamo i-ar putea motiva mai mult pe jucătorii acestei echipe

Lucescu: Presiunea care e pe Dinamo i-ar putea motiva mai mult pe jucătorii acestei echipe (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Suntem conştienţi cu toţii ce meciuri ne aşteaptă în ultimele două etape şi importanţa acestor partide în lupta pentru titlu. Nu pot să spun decât că pentru mine este o plăcere să joc astfel de partide cu miză mare. Sunt meciuri frumoase, atmosfera este specială şi personal, chiar îmi plac. Ştiu însă ce ne aşteaptă şi îmi este clar că presiunea care apasă pe umerii lui Dinamo în meciul cu noi ar putea să îi motiveze şi mai mult. Eu sunt sigur că băieţii au înţeles că nu se pot întâlni oricând cu astfel de ocazii, de a arbitra lupta la titlu, şi vor juca cu gândul la victorie. Nu ne interesează împotriva cui jucăm, noi intrăm relaxaţi şi din punct de vedere psihologic nu avem acea presiune care există la echipele pe care le vom întâlni. Nu vreau să vorbesc prea mult, am spus însă ce era important, că vom da totul în aceste ultime etape", a spus Lucescu.

Noi nu jucăm pentru nimeni

"În aceste zile nu am urmărit ştirile tocmai din acest motiv, că se fac o mulţumie de speculaţii. Noi nu jucăm pentru nimeni, iar dacă un jucător de la FC Braşov gândeşte altfel, înseamnă că nu are valoare, iar la finalul carierei sale nu va fi mulţumit de el. Ne-am pregătit bine, suntem liniştiţi şi asta e tot ce mă interesează pe mine în acest moment. Avem obligaţia morală de ne lupta pentru ca această echipă să reuşească să atragă cât mai mulţi bani de la televiziuni, pentru a-şi asigura o parte din linişte sezonul viitor. Am trecut prin momente dificile în acest an, dar aceste probleme nu au apărut în presă pentru că aşa am considerat că e corect. Acum avem un motiv în plus să ne batem pentru un loc mai bun, dar şi pentru meseria pe care o facem", a explicat el.

Şi ce dacă sunt băiatul lui tata?

"Şi ce dacă sunt băiatul lui tata? Şi el băiatul tatălui lui, şi aşa mai departe. Sunt mândru de tata. Ar trebui să ne scoatem din cap astfel de prostii şi idioţenii, să se termine odată cu ele. Numai lipsa de educaţie şi respect duce la astfel de situaţii. Trebuie să avem un raport corect cu adversarii, să existe un respect reciproc, pentru că numai aşa putem creşte. Ne facem singuri rău şi nu cred că este normal să se întâmple asta. Altceva nu am de comentat, vom vedea ce va fi duminică, dar am explicat că noi mergem cu gândul la o victorie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici