Lucescu: Şahtior trebuie să joace pentru locul 3, nu poate concura cu Real Madrid şi PSG

Tehnicianul Mircea Lucescu a declarat, miercuri, după meciul Şahtior Doneţk - PSG, scor 0-3, că echipa sa trebuie să se lupte pentru locul 3 al Grupei A a Ligii Campionilor, deoarece nu poate concura cu campioana Franţei şi cu Real Madrid.

512 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Şahtior trebuie să joace pentru locul 3, nu poate concura cu Real Madrid şi PSG

Lucescu: Şahtior trebuie să joace pentru locul 3, nu poate concura cu Real Madrid şi PSG (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cred că nu am meritat acest rezultat. Pentru mine e important că am lăsat o impresie bună, pentru că toată lumea ştia că diferenţa este mare faţă de cele două echipe, Real Madrid şi PSG, două echipe construite să câştige Liga Campionilor, care au jucători cu mare experienţă. Noi am evoluat cu jucători tineri şi asta însemană o mare diferenţă. Primul gol ne-a surprins, pentru că intrasem bine în meci. La 2-0 am avut bune ocazii de a reveni în joc, prin Gladki şi Kucer. La 2-1 ar fi fost poate altceva. La pauză am schimbat şi le-a spus jucătorilor să-şi asume riscuri, am dominat, am pus presiune pe adversar şi nu i-am dat posibilitatea să iasă la joc. Am jucat bine, am avut posibilitatea de a marca, dar nu am făcut-o, pentru că jucătorii noştri s-au precipitat. Victoria echipei PSG este meritată. Au ştiut să interpreteze în favoarea lor ocaziile avute, au avut trei şuturi pe poartă şi au marcat trei goluri. Noi trebuie să jucăm pentru locul 3, nu putem să concurăm cu Real Madrid şi PSG, chiar şi când jucăm bine", a declarat Lucescu, în conferinţa de presă organizată după meciul de miercuri seară.

Formaţia Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, a fost învinsă, miercuri, la Lvov, cu scorul de 3-0, de gruparea Paris Saint-Germain, într-un meci contând pentru etapa a doua a Grupei A a Ligii Campionilor.

Golurile au fost marcate de Aurier '7, David Luiz '23 şi Ibrahimovici '90.

În celălalt meci al grupei, Real Madrid a învins în deplasare, scor 2-0, echipa Malmo prin reuşitele lui Cristiano Ronaldo din minutele 29 şi 90.

Etapa a treia programează, la 21 octombrie, meciurile Malmo - Şahtior şi PSG - Real Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici