Lucescu: Scorul ar fi putut fi mai mare

Antrenorul formaţiei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că echipa sa putea câştiga cu o diferenţă mult mai mare decât cea înregistrată pe tabela de marcaj la sfârşitul celor 90 de minute ale partidei cu Gloria Buzău, scor 2-0 (1-0).

11 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Scorul ar fi putut fi mai mare

Lucescu: Scorul ar fi putut fi mai mare (Imagine: Mediafax Foto)

"Am făcut un meci perfect, am început bine, organizat, ne-am propus să câştigăm şi am reuşit. A doua repriză a fost la discreţia noastră, iar rezultatul ar fi putut fi mult mai mare. Am ajuns la plus patru la adevăr, suntem o echipă care munceşte, vrem să adunăm cât mai multe puncte şi nu ne uităm nici la echipele care se află înaintea noastră în clasament, dar nici la cele de sub noi. Urmează o săptămână grea, meciul cu Rapid, pe care îl vom pregăti începând de mâine. Victoria de la Buzău deja a trecut", a spus Lucescu.

FC Braşov s-a impus, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), în faţa echipei , într-o partidă din cadrul etapei a VII-a a Ligii I, formaţia antrenată de Răzvan Lucescu reuşind să obţină prima victorie în întâlnirile directe cu gruparea buzoiană.Gloria Buzău

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici