Lucescu spune că e prea bătrân pentru a ocupa funcţia de selecţioner al naţionalei României

Antrenorul formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, joi, la întoarcerea la Bucureşti, că este prea bătrân pentru a mai ocupa funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României.

76 afișări
Imaginea articolului Lucescu spune că e prea bătrân pentru a ocupa funcţia de selecţioner al naţionalei României

Mircea Lucescu (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Întrebat ce va răspunde dacă noua conducere a Federaţiei Române de Fotbal îi va propune funcţia de selecţioner, Mircea Lucescu a spus: "Eu sunt om bătrân, vedeţi-vă de treabă".

Deşi contractul antrenorului Victor Piţurcă semnat cu FRF expiră la finalul preliminariilor CE 2016, după pierderea barajului cu Grecia mai mulţi oameni de fotbal au solicitat demiterea selecţionerului, propunându-i ca înlocuitori pe Dan Petrescu, Mircea Lucescu, Laurenţiu Reghecampf, Cosmin Contra sau Cosmin Olăroiu.

De asemenea, în mass-media s-a vehiculat informaţia potrivit căreia după alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal din 2014 înlocuitorul lui Mircea Sandu îl va demite pe selecţionerul Victor Piţurcă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici