Lucescu: Victoria este meritată, spectatorii nu ştiu cât de greu ne-a fost să jucăm împotriva Romei

Tehnicianul Mircea Lucescu a declarat, miercuri seară, că victoria echipei Şahtior Doneţk în meciul cu AS Roma, scor 3-2, din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, este meritată şi că formaţia sa a avut un joc dificil împotriva grupării italaliene.

16 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Victoria este meritată, spectatorii nu ştiu cât de greu ne-a fost să jucăm împotriva Romei

Lucescu: Victoria este meritată, spectatorii nu ştiu cât de greu ne-a fost să jucăm împotriva Romei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Rezultatul este foarte bun şi îl merităm. Şahtior este o echipă bună, care a ajuns pe merit în această fază a competiţiei. Însă nici măcar spectatorii nu ştiu cât de greu ne-a fost să jucăm împotriva echipei AS Roma. Am avut noroc - adversarii au devenit nervoşi, iar noi am fost bine organizaţi şi rapizi pe contraatac. În repriza a doua AS Roma a jucat cu adevărat bine. Returul va fi foarte dificil, rezultatul este greu de prevăzut de acum. Vom vedea la Doneţk cine merită să se califice", a spus Lucescu, informează site-ul oficial al clubului ucrainean.

Mircea Lucescu a precizat că se aşteapta la un rezultat pozitiv, deoarece cunoaşte capacitatea jucătorilor săi şi dorinţa lor de a da tot ce este mai bun la acest nivel al competiţiei. "În manşa secundă va trebui să atacăm. Adversarii noştri se vor baza în general pe contraatacuri. Cred că la Doneţk vor fi o echipă diferită. Roma are jucători mari", a adăugat tehnicianul.

Potrivit agenţiei France Presse, Lucescu a spus că AS Roma a jucat sub o mare presiune şi că nu înţelege de ce au huiduit spectatorii. "Este dificil să joci în astfel de condiţii", a menţionat el.

Echipa pregătită de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, cu fundaşul Răzvan Raţ integralist, a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-2 (3-1), formaţia italiană AS Roma, cu portarul Bogdan Lobonţ rezervă, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Jadson '29, Douglas Costa '36 şi Luiz Adriano '41, în timp ce pentru gazde au înscris Perrotta '28 şi Menez '61.

Partida retur va avea loc la 8 martie.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici