Lucescu vrea să participe cu Şahtior la un turneu pentru ajutorarea familiilor minerilor de la Soma

Tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat că vrea ca formaţia sa să participe la un turneu pentru ajutorarea familiilor celor 301 mineri care au decedat în mina turcă Soma.

59 afișări
Imaginea articolului Lucescu vrea să participe cu Şahtior la un turneu pentru ajutorarea familiilor minerilor de la Soma

Mircea Lucescu (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"M-a întristat foarte mult moartea minerilor de la Soma. Vreau să o aduc pe Şahtior Doneţk în Turcia şi să particip la un turneu pentru ajutorarea familiilor afectate. Dacă aş putea să le alin puţin durerea ar fi o bucurie pentru mine", a spus Lucescu, informează cotidianul Cumhuriyet.

Tehnicianul, al cărui nume este vehiculat frecvent în Turcia în legătură cu diverse echipe din Super Lig, a menţionat că a hotărât să mai rămână un an în Ucraina.

Cotidianul Milliyet a notat că patronul clubului Şahtior, Rinat Ahmetov, pregăteşte o ofertă de prelungire a contractului lui Lucescu pe trei ani, cu un salariu anual de 4,5 milioane de euro.

301 mineri au murit în urma unui accident în mina Soma, catastrofă produsă în data de 13 mai, în urma căreia în Turcia s-au decretat trei zile de doliu naţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici