Luchin: La pauză a intrat cineva în vestiar şi ne-a acuzat că suntem blat

Fotbalistul dinamovist Srgian Luchina declarat, sâmbătă seară, după înfrângerea din meciul cu CFR Cluj, scor 0-1, că s-a simţit umilit când la pauză a intrat cineva în vestiar şi i-a acuzat pe el şi pe colegii săi de la Dinamo de blat, informează prosport.ro.

220 afișări
Imaginea articolului Luchin: La pauză a intrat cineva în vestiar şi ne-a acuzat că suntem blat

Srgian Luchin (Imagine: Liviu Chirica/Arhiva Mediafax Foto)

"E foarte greu să jucăm când suntem suspectaţi de blat. La pauză a intrat cineva în vestiar şi ne-a acuzat că suntem blat. M-am simţit umilit! A fost vorba de relaţia unor anumiţi fotbalişti cu domnul Ioan Andone, dar la cum am jucat în ultima vreme se putea spune că am fost blat în fiecare meci. Suntem praf din toate punctele de vedere, suntem la pământ. Am simţit cum tot ce am construit până în iarnă s-a destrămat acum. E vina noastră, dar nici nu am avut susţinere. Jocul nostru nu ne mai permite să sperăm la titlu. CFR nu merită să câştige titlul, Rapid şi Vaslui au un joc mult mai plăcut", a spus Luchin la Digi Sport.

Tot la Digi Sport, Ionel Dănciulescu a spus că aceasta este cea mai neagră zi din viaţa sa de fotbalist. 

"Cu cine stăm noi înăutru, în vestiar? Luchin are dreptate. Este cea mai neagră zi din viaţa mea de fotbalist. Bonetti a zis în vestiar că ori nu vrem să jucăm, ori suntem «blat». Am avut şi ieri o discuţie cu el pe tema asta.

N-a pomenit numele lui 'nea Ando, dar trebuia să-l mai pomenească?

N-am făcut aşa ceva în viaţa mea. Sunt de 11 ani la Dinamo, oamenii mă ştiu, eu n-am făcut aşa ceva în viaţa mea. Bălgrădean n-a jucat, dar eu am jucat. Colegii de pe bancă mi-au zis că iar voia să mă schimbe în minutul 10. De ieri Bonetti ne-a zis că dacă ne sună cineva...

Vă daţi seama, sunt mulţi jucători care nu-şi mai doresc să joace, aşa ne simţim. Asta din cauza a ceea ce s-a întâmplat în zilele acestea. Au mai fost acuzaţii nefondate şi după meciul cu Universitatea Cluj. Asta este. Eu spun adevărul, n-am de ce să mint. Moţi şi Scarlatache au fost acuzaţi că au luat intenţionat cartonaşe, o mizerie. Aşteptăm şi noi să ne ia şi nouă cineva apărarea. Lumea ne cunoaşte.

Ok, prima repriză a fost mai slabă, dar dacă spune cineva despre mine, eu ies din fotbal şi n-o să mai auziţi de mine toată viaţa. Să nu înţelegeţi că am eu ceva cu domnul Bonetti. Asta este viaţa, poate nu mai joc, dar coloana mea vertebrală este dreaptă şi o să merg cu privirea sus toată viaţa. Normal că toată lumea e supărată, dacă noi câştigam meciul ăsta, mai aveam şanse", a afirmat Dănciulescu.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XXX-a a Ligii I, în care liderul campionatului a înscris în minutul 90, de Kapetanos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici