Lucian Bute şi Mihai Leu vor comenta gala "Invincibilii"

Doi campioni mondiali la box, Lucian Bute şi Mihai Leu, vor comenta gala de box profesionist "Invincibilii", transmisă în direct de Pro TV şi Sport.ro, sâmbătă, de la ora 18.30.

37 afișări
Imaginea articolului Lucian Bute şi Mihai Leu vor comenta gala "Invincibilii"

Lucian Bute şi Mihai Leu vor comenta gala "Invincibilii"

Cei doi îl vor avea alături la evenimentul anului din boxul românesc pe comentatorul Sport.ro, Cosmin Minea.

Atracţia principală a supergalei "Invincibilii" este meciul dintre Adrian Diaconu şi Chris Henry, în care se va decide titlul mondial interimar al categoriei WBC.

În cadrul galei din Sala Polivalentă va lupta şi Ion Ionuţ, supranumit "Jo Jo Dan", împotriva pugilistului Raul Balbi, învins de două ori de Leonard Doroftei.

Atât Diaconu cât şi Ion Ionuţ, deţinătorul centurii NABF la categoria superuşoară, sunt colegi la Interbox cu Lucian Bute. Campionul mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF, va participa şi la conferinţa de presă a lui Adrian Diaconu, transmisă în direct de Sport.ro, joi, de la ora 13.00

Transmisia galei "Invincibilii" va începe la ora 18:30 pe Sport.ro, cu primele trei meciuri şi se va muta pe Pro TV la ora 20.30, cu celelalte patru partide, inclusiv main eventul Diaconu - Henry.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici