Lucian Bute va fi recompensat pentru întreaga activitate pugilistică în Canada. Ce distincţie va primi sportivul român

  • Fostul pugilist român va fi inclus în Pantheonul sportivilor din Quebec
  • Lucian Bute este onorat să primească această distincţie
  • Bute a deţinut titlul mondial IBF din 19 octombrie 2007 până pe 26 mai 2012
1066 afișări
Imaginea articolului Lucian Bute va fi recompensat pentru întreaga activitate pugilistică în Canada. Ce distincţie va primi sportivul român

Sursa foto: profimedia

Lucian Bute va fi inclus în Pantheonul sportivilor din Quebec pentru a onora întreaga sa activitate pugilistică în cadrul unei gale care se va organiza în toamna anului 2021. Sportivul român a declarat într-o videoconferinţă că se simte privilegiat şi în acelaşi timp emoţionat să primească această distincţie.

Ajuns la 40 de ani, fostul campion mondial s-a retras în 2019, după o carieră în care a strâns 32 de victorii şi 5 înfrângeri.

Pugilistul român a deţinut titlul mondial IBF din 19 octombrie 2007 până pe 26 mai 2012, când a suferit prima înfrângere din carieră în faţa englezului Carl Froch.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici