Lucian Danciu a demisionat

Preşedintele Consiliului de Administraţie al grupării Universitatea Cluj şi-a anunţat, duminică, demisia din funcţie, după ce a fost huiduit de suporteri la meciul cu Poli Ştiinţa Timişoara, pierdut, pe teren propriu, cu scorul de 1-2, în etapa a X-a a Ligii I.

3 afișări
Imaginea articolului Lucian Danciu a demisionat

Lucian Danciu a demisionat

Danciu, care era reprezentantul Consiliului Local Cluj în Consiliul de Administraţie, a spus că mai rămâne la club 30 de zile, până la numirea unui nou antrenor.

Lucian Danciu este al treilea oficial de la Universitatea Cluj care demisionează în urma meciului cu Poli Ştiinţa Timişoara, după antrenorul Adrian Falub şi directorul general Alin Bănceu.

După 10 etape, în care a înregistrat trei înfrângeri şi şapte eşecuri, Universitatea Cluj ocupă locul 18, ultimul, în clasamentul Ligii I, cu trei puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici