Lui Grigoraş i s-a implantat un stimulator cardiac la o clinică din Braşov

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a fost supus unei intervenţii chirurgicale prin care medicii de la clinica de cardiologie Clinicco din Braşov i-au implantat un stimulator cardiac, urmând ca în zilele următoare să fie externat.

292 afișări
Imaginea articolului Lui Grigoraş i s-a implantat un stimulator cardiac la o clinică din Braşov

Lui Grigoraş i s-a implantat un stimulator cardiac la o clinică din Braşov (Imagine: Mircea Rosca / MediafaxFoto)

"În urma coronarografiei pe care Petre Grigoraş a făcut-o marţi, echipa de medici a clinicii a decis ca pacientul să fie supus unui intervenţii uşoare, prin care să i se implanteze un stimulator cardiac. Intervenţia a fost făcută astăzi (n.r. - miercuri) şi a decurs fără probleme. Petre Grigoraş este în salon acum, are moralul bun, este optimist şi aşteaptă să fie externat mâine sau cel mai târziu poimâine", a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, Adrian Teciu, directorul executiv al Clinicco Braşov.

Aflat, luni dimineaţă, la Braşov cu echipa, antrenorul Petre Grigoraş a acuzat o stare de rău. Tehnicianul a mers la spital, iar ulterior a fost internat la clinica de cardiologie din Braşov. Pentru a evita emoţiile, medicii l-au sfătuit să nu stea pe banca echipei sale în meciul cu FC Braşov, disputat luni seară.

Echipa FC Braşov a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (3-2), formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii I.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici