Petre Grigoraş rămâne internat la Braşov

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, va mai rămâne internat "o zi-două", la clinica de cardiologie Clinicco din Braşov, acolo unde luni i s-au făcut o serie de investigaţii, iar marţi dimineaţă a fost supus unui examen de coronarografie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

248 afișări
Imaginea articolului Petre Grigoraş rămâne internat la Braşov

Petre Grigoraş rămâne internat la Braşov

"Petre Grigoraş este internat la noi în clinică de luni după-amiază, iar astăzi dimineaţă (n.r. - marţi dimineaţă) i s-a făcut o coronarografie. Este în afara oricărui pericol şi cel mai probabil într-o zi-două va fi externat. Acum este la odihnă pentru că are nevoie să stea liniştit", a declarat, pentru MEDIAFAX, Adrian Teciu, directorul executiv al Clinicco Braşov.

Petre Grigoraş se afla cu echipa Oţelul la Braşov, când luni dimineaţă a acuzat o stare de rău. Tehnicianul a mers la spital, iar ulterior a fost internat la clinica de cardiologie din Braşov. Pentru a evita emoţiile, medicii l-au sfătuit să nu stea pe banca echipei sale în meciul cu FC Braşov, disputat luni seară.

Echipa FC Braşov a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (3-2), formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici