Luis Enrique: Nu mi-l pot imagina pe Lionel Messi plecând de la Barcelona

Luis Enrique, antrenorul echipei catalane Barcelona, a participat, vineri, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Malaga din campionat, şi a declarat că are încredere în faptul că Lionel Messi va semna o nouă înţelegere cu formaţia de pe Camp Nou, actuala expirând în vara anului 2018.

3 afișări

Jurnaliştii spanioli de la Marca au scris, în cursul acestei săptămâni, despre faptul că Messi nu se grăbeşte să semneze o nouă înţelegere cu gruparea catalană. Problemele cu justiţia spaniolă, dar şi refuzul şefilor de pe Camp Nou de a introduce în noul contract o clauză care să-i permită să plece la Newell's Old Boys, echipa din Argentina pentru care Messi a declarat în mai multe rânduri că şi-ar dori să joace într-o zi, l-au făcut pe starul Barcelonei să refuze, pentru moment, orice discuţie legată de prelungirea contractului.

Întrebat în legătură cu acest lucru, Luis Enrique a replicat: "Cred că cel mai bine ar fi ca părţile implicate să răspundă la această întrebare, dar nu mi-l pot imagina pe Lionel Messi departe de acest club. Ar fi minunat dacă, cineva care a venit la o vârstă fragedă la Barcelona, să-şi încheie cariera aici. Ar fi cel mai bun lucru pentru toată lumea. Fără îndoială, Messi este cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor", a spus Luis Enrique, conform Marca.

Lionel Messi, de cinci ori câştigătorul Balonului de Aur, a debutat la Barcelona la vârsta de 17 ani, ajungând la La Masia, celebra academie a catalanilor, la vârstă de 13 ani. De atunci, argentinianul a strâns 547 de meciuri, 472 de goluri şi 219 pase decisive. Messi a cucerit 29 de trofee în tricoul formaţiei de pe Camp Nou: 8 titluri de campion, 4 Cupe ale Regelui, 7 Supercupe ale Spaniei, 4 Ligi ale Campionilor, 3 Supercupe ale Europei şi 3 Campionate Mondiale ale Cluburilor. Argentinianul a fost declarat de trei ori cel mai bun jucător din Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici