Luis Enrique: Sper ca PSG şi Mbappé să găsească un acord

La început de campionat pe banca lui Paris Saint-Germain, pentru Luis Enrique incertitudinea privind plecarea sau nu a lui Mbappé continuă.

122 afișări
Imaginea articolului Luis Enrique: Sper ca PSG şi Mbappé să găsească un acord

Sursa: AP / Mediafax Foto

Antrenorul spaniol, care a preluat cârma parizienilor înaintea primului meci din Liga 1, contra celor de la Lorient, speră că Mbappé va rămâne la echipă.

"Am spus-o şi cu alte ocazii, gândul meu este clar” - sunt cuvintele spaniolului, care se luptă şi cu posibilele plecări ale lui Neymar şi Verratti - „S-a mai întâmplat în trecut şi s-a rezolvat pozitiv când eu nu eram încă aici. Sper că se va întâmpla din nou şi că PSG şi jucătorul (Mbappé - n.r.) vor ajunge la un acord, asta mi-aş dori”, relatează ANSA.

Le Parisien susţine că Mbappé a decis să rămână la Paris Saint-Germain şi să ajungă la data de expirare naturală a contractului său, în 2024, iar apoi să fie liber să îşi aleagă următoarea destinaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici