Luis Enrique: Viaţa este mai uşoară cu Lionel Messi

Tehnicianul echipei FC Barcelona, Luis Enrique, a declarat miercuri seară, după victoria din meciul cu Bayern Munchen, scor 3-0, din semifinalele Ligii Campionilor, că totul este mai uşor atunci când pe teren se află Lionel Messi, un jucător "de pe altă planetă", informează uefa.com.

328 afișări
Imaginea articolului Luis Enrique: Viaţa este mai uşoară cu Lionel Messi

Lionel Messi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A fost un meci dificil şi ne aşteptam la asta. Ambele echipe au încercat să facă presing. Ne-am creat ocazii, mai multe decât Bayern, şi într-un interval de 15 minute am câştigat meciul. Dar va trebui să aşteptăm săptămâna viitoare, pentru că returul va fi încă un meci dificil. Bineînţeles, viaţa este mai uşoară cu Lionel Messi. El face multe. Vedem asta în fiecare zi. Este de pe altă planetă. Pe lângă ceea ce a reuşit Leo, şi ceilalţi jucători au contribuit mult la rezultat. Mult timp a fost un meci echilibrat. Am fost eficienţi şi ne-am creat ocazii mai multe decât adversarii noştri. Vrem să câştigăm şi săptămâna viitoare. Într-o semifinală, detaliile fac diferenţa. Avem trei jucători foarte buni în atac, iar Leo ne-a adus victoria", a spus Luis Enrique.

Echipa spaniolă FC Barcelona a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (0-0), formaţia germană Bayern Munchen, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. Golurile învingătorilor au fost marcate de Messi '77, '80 şi Neymar '90+4.

Partida retur se va disputa la 12 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici