Luis Medina Cantalejo arbitrează meciul Steaua - Fiorentina

Partida Steaua - Fiorentina, care se va disputa, miercuri, de la ora 21.45, în ultima etapă a grupei F a Ligii Campionilor, va fi condusă la centru de spaniolul Luis Medina Cantalejo, informează site-ul uefa.com.

32 afișări
Imaginea articolului Luis Medina Cantalejo arbitrează meciul Steaua - Fiorentina

Luis Medina Cantalejo arbitrează meciul Steaua - Fiorentina (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

El va fi ajutat la cele două linii de compatrioţii săi Jesus Calvo Guadamuro şi Luis Alberto Gutierrez Perez, în timp ce rezervă va fi Cesar Muniz Fernandez.

Delegatul UEFA va fi englezul Barry Taylor, în timp ce observatorul pentru arbitri a fost delegat irlandezul William Attley.

Medina Cantalejo a arbitrat meciul Steaua - Rapid, scor 0-0, din 2006, manşa retur a sferturilor de finală ale Cupei UEFA. El a mai condus meciul România - Olanda, scor 0-2, din preliminariile CM-2006, jucat pe stadionul Giuleşti.

De asemenea, el a fost rezervă la meciul Dinamo - Polonia Varşovia, scor 3-4, din prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, din iulie 2000.

Medina Cantalejo a fost rezervă şi la finala Cupei Mondiale din 2006, dintre Italia şi Franţa, câştigată de italieni.

Partida Steaua - Fiorentina, din ultima etapă a grupei F a Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, la ora 21.45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea şi va fi transmisă de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici