Luis Suarez, desemnat jucătorul anului în Anglia de către PFA

Atacantul uruguayan al echipei Liverpool, Luis Suarez, autor a 30 de goluri în 31 de meciuri în Premier League, a primit premiul pentru cel mai bun jucător al sezonului în Anglia, duminică seară, din partea Asociaţiei Jucătorilor Profesionişti (PFA).

79 afișări
Imaginea articolului Luis Suarez, desemnat jucătorul anului în Anglia de către PFA

Luis Suarez, desemnat jucătorul anului în Anglia de către PFA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Venit de la Liverpool, unde a disputat şi pierdut meciul din etapa a 36-a cu Chelsea, Luis Suarez a primit premiul în cadrul unei ceremonii care a avut loc la hotelul londonez Grosvenor House.

Sezonul trecut, la finalul lunii aprilie, Suarez era criticat de fotbalul englez şi începea o suspendare de zece etape pentru că l-a muşcat pe fundaşul echipei Chelsea, Branislav Ivanovici. Însă el a revenit şi la 27 de ani este unul dintre principalii actori al sezonului reuşit de Liverpool, liderul campionatului.

Internaţionalul belgian al echipei Chelsea, Eden Hazard (23 ani), a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător de către PFA.

Echipa anului în Premier League este formată din următorii jucători: Petr Cech (Chelsea) - Luke Shaw (Southampton), Vincent Kompany (Manchester City), Gary Cahill (Chelsea), Seamus Coleman (Everton) - Eden Hazard (Chelsea), Yaya Toure (Manchester City), Steven Gerrard (Liverpool), Adam Lallana (Southampton) - Luis Suarez (Liverpool), Daniel Sturridge (Liverpool).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici