Luiz Diaz a salvat onoarea cormoranilor şi a transmis un mesaj pentru răpitorii tatălui său

Luis Diaz a egalat pe final de meci pentru Liverpool şi a privat-o pe Luton Town de o victorie surpriză în Premier League, duminică după-amiază, în etapa a 11-a. Partida s-a încheia 1-1 (0-0) şi Liverpool rămâne pe locul 3, la 3 puncte distanţă de Man City, actualmente în fruntea clasamentului.

1290 afișări
Imaginea articolului Luiz Diaz a salvat onoarea cormoranilor şi a transmis un mesaj pentru răpitorii tatălui său

Luiz Diaz a salvat onoarea cormoranilor şi a transmis un mesaj pentru răpitorii tatălui său

Luton s-a opus cu succes ofensivei cormoranilor pe tot parcursul meciului. Liverpool venea la Luton Town cu o singură înfrângere în tot sezonul. În timp ce oaspeţii au avut 24 de ocazii de gol, conform statisticilor, Luton s-a mulţumit să cedeze posesia, şi să lovească cu 10 minute înainte de final prin fosta stea a academiei Manchester United, Tahith Chong, la capătul unei faze frumos construite, pe un contraatac rapid în trei, pasa decisivă venind de la Issa Kabore.

Luis Diaz, a cărui situaţie personală actuală e în atenţia presei şi a fanilor, a revenit în echipă şi a salvat un punct pentru vizitatori după ce a valorificat centrarea în faţa porţi de la Harvey Elliott, la bara a doua. Columbianul a profitat de reuşită şi a expus un mesaj pe tricoul de încălzire, cu textul: „Eliberaţi-l pe tata”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici