Luka Modric ar fi la un pas să plece de la Real Madrid. Formaţia la care ar putea ajunge

Luka Modric, croatul declarat cel mai bun jucător de la CM 2018, urmează să o părăsească pe Real Madrid, anunţă presa din Italia.

1188 afișări
Imaginea articolului Luka Modric ar fi la un pas să plece de la Real Madrid. Formaţia la care ar putea ajunge

Luka Modric ar fi la un pas să plece de la Real Madrid. Formaţia la care ar putea ajunge

Conform celor de la fcinternews.it, Inter Milano îl vrea cu orice preţ pe Modric, madrilenii urmând a primi o nouă lovitură, după ce starul Cristiano Ronaldo i-a părăsit şi acum e la Juventus Torino.

Milanezii sunt la un pas să-l prezinte pe Arturo Vidal, dar nu se opresc aici. Prioritatea lor numărul unu e de fapt Luka Modric. Mijlocaşul e încă în vacanţă, după ce a participat la turneul final din Rusia, şi din câte se pare deja au existat tratative între reprezentanţii clubului italian şi agentul jucătorului.

"Balonul de Aur" al Cupei Mondiale ar dori o nouă provocare, după ce ultimele şase sezoane le-a petrecut la Real, iar milanezii se bazează şi pe faptul că-i au în echipă pe Marcelo Brozovic, Ivan Perisic şi Sime Vrsaljko (împrumutat de la Atletico Madrid), buni prieteni cu Modric.

Luka Modric joacă la Real din 2012, echipă unde a câştigat Cupa, Supercupa, campionatul sau Supercupa Europei, dar cel mai important şi-a trecut în palmares şi patru trofee ale Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici