Luka Modric şi-a prelungit contractul cu Real Madrid până în 2024

Real Madrid şi Luka Modrić au căzut de acord asupra prelungirii contractului jucătorului, care îl are sub contract cu clubul madrilen până la 30 iunie 2024. Anunţul a fost făcut luni de clubul din capitala Spaniei, fără referiri la aspectele financiare.

173 afișări
Imaginea articolului Luka Modric şi-a prelungit contractul cu Real Madrid până în 2024

Luka Modric şi-a prelungit contractul cu Real Madrid până în 2024

Luka Modrić, 37 de ani, s-a alăturat echipei Real Madrid în 2012, venind de la Tottenham Hotspur, unde a evoluat 4 sezoane. În cele unsprezece sezoane petrecute în tricoul alb, a jucat 488 de meciuri şi a câştigat 23 de trofee: 5 Ligi ale Campionilor, 5 Cupe Mondiale ale Cluburilor, 4 Supercupe ale Europei, 3 titluri în LaLiga, 2 Copa del Rey şi 4 Supercupe ale Spaniei.

Modrić a câştigat cele mai importante premii individuale de-a lungul carierei sale ca jucător la Real Madrid, inclusiv Balonul de Aur 2018, Premiul FIFA The Best Player of the Year 2018, Premiul UEFA Player of the Year 2017/18, Balonul de Aur al Cupei Mondiale a Cluburilor 2017, iar în acest sezon a făcut parte din FIFA/FIFPro World XI pentru a şasea oară în cariera sa. El are, de asemenea, 166 de apariţii în culorile echipei naţionale a Croaţiei, cu care a câştigat titlul de vicecampion mondial în 2018.

De asemenea, a câştigat Balonul de Aur la Cupa Mondială din Rusia şi Balonul de Bronz la Cupa Mondială din Qatar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici