Lupescu: Echipa naţională are de suferit pentru că Bălan şi Varga nu au drept de joc

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat, vineri, că echipa naţională a României poate avea de suferit prin faptul că jucătorii Dacian Varga şi Tiberiu Bălan nu au drept de joc la niciun nivel şi nu înţelege de ce comisiile LPF nu le permit acestora să evolueze.

15 afișări
Imaginea articolului Lupescu: Echipa naţională are de suferit pentru că Bălan şi Varga nu au drept de joc

Lupescu: Echipa naţională are de suferit pentru că Bălan şi Varga nu au drept de joc (Montaj Foto)

"Sunt doi jucători care deocamdată nu pot să evolueze la niciun nivel în momentul ăsta, nici în Liga I, a II-a, sau oricare alta. Echipa naţională s-a bazat pe aceştia chiar în ultimele meciuri. Din păcate, comisiile Ligii nu au ţinut cont şi de asta şi este o problemă pentru echipa naţională. După mine este un caz simplu şi s-a stat deja prea mult", a precizat el.

Lupescu nu exclude Steaua dintre echipele care pot câştiga titlul Ligii I

"Steaua mai are şanse la titlu. Toată lumea spune că Steaua are probleme, dar este doar la trei puncte de primul loc. O echipă nu poate juca atât de slab pe cât se spune şi să fie aproape de titlu", a explicat el

Fostul internaţional a anunţat că FRF a angajat o firmă de audit pentru a verifica legitimitatea acordării licenţei pentru cluburile din România.

"Pentru echipele care vor participa în cupele europene, FIFA va controla şi mai mult dacă sunt în regulă. Noi am angajat o firmă de audit şi acum aşteptăm. Criteriul care pune cele mai multe probleme este cel financiar", a mai spus el.

Jucătorii Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, împrumutaţi de Sportul Studenţesc la FC Rapid la începutul lunii martie, nu au evoluat decât un singur meci pentru formaţia giuleşteană din cauza contestaţiei depuse de FC Timişoara privind dreptul lor de joc în meciul direct.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici