Lupescu le promite antrenorilor că vor avea uşa sa deschisă în problema arbitrilor

Directorul general al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Ioan-Angelo Lupescu, le-a promis antrenorilor cu licenţă Pro, în cadrul întâlnirii de luni de al Casa Fotbalului, că vor avea întotdeauna "uşa deschisă" la biroul său în ceea ce priveşte arbtitrajul de la meciurile din Liga I.

1 afișare
Imaginea articolului Lupescu le promite antrenorilor că vor avea uşa sa deschisă în problema arbitrilor

Lupescu le promite antrenorilor că vor avea uşa sa deschisă în problema arbitrilor

"Sper ca măcar între voi să existe respect, dacă între conducătorii de cluburi apar tot felul de polemici. Măcar voi să fiţi ca o familie. Vreau să duc mesajul vostru mai departe la Comisia Centrală a Arbitrilor şi în acest sens veţi avea oricând uşa deschisă la mine. Vreau să vă asigur că nu există niciun parti-pris din partea noastră. Trebuie să existe echidistanţă şi echilibru", a declarat directorul general al federaţiei, la începutul întâlnii organizate de Şcoala Federală de Antrenori.

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, doreşte ca în ultima parte a campionatului delegările arbitrilor din Liga I să fie făcute prin tragere la sorţi şi nu ca până acum, când acestea erau efectuate de directorul general al FRF, Ioan-Angelo Lupescu. Mai multe cluburi şi-au făcut deja publică susţinerea pentru schimbarea modalităţii de delegare a arbitrilor, fiind în favoarea tragerii la sorţi, însă preşedintele FRF, Mircea Sandu, a anunţat că nu se vor opera niciun fel de schimbări în acest caz în timpul campionatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici