Lupescu regretă absenţa lui Marica la meciul cu Belarus

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că regretă absenţa atacantului Ciprian Marica la meciul cu Belarus, mai ales că jucătorul legitimat la VfB Stuttgart era în formă.

1 afișare
Imaginea articolului Lupescu regretă absenţa lui Marica la meciul cu Belarus

Lupescu regretă absenţa lui Marica la meciul cu Belarus

"Era un jucător important, era în formă, dar sper ca înlocuitorul sau înlocuitorii lui să demonstreze că îşi merită locul la echipa naţională", a spus Lupescu.

Ciprina Marica acuză o răceală puternică, are febră, motiv pentru care nici nu a participat la antrenamentul oficial care a avut loc vineri, la Minsk. Şedinţa de pregătire s-a încheiat cu un meci între echipa titularilor şi cea a rezervelor. Din ultima echipă a făcut parte şi directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, care s-a ales cu o zgârietură la arcadă după un duel cu căpitanul Cristian Chivu.

Formaţia posibililor titulari a câştigat cu 4-3, golul victoriei fiind reuşit de Adrian Mutu, informează Sport.ro. Ionuţ Lupescu a explicat, în glumă, la final, de ce echipa sa a pierdut disputa cu formaţia condusă de Mutu şi Chivu: "Nu credeam că o să particip la un blat la naţională, dar acum s-a întâmplat. La 3-1 ne-am dat la o parte, să le crească moralul titularilor".

Formaţia cu care selecţionerul Victor Piţurcă ar putea începe meciul cu Belarus este: Lobonţ - P. Marin, Chivu, D. Goian, Raţ - Ov. Petre, Codrea - Fl. Petre, Dică, Mutu - Sg. Radu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici