Lupescu şi Constantin: Tudor va fi reţinut de la delegări

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, şi preşedintele CCA, Gheorghe Constantin, au declarat, miercuri, la Sport.ro, că arbitrul Alexandru Tudor va fi reţinut de la delegări o anumită perioadă pentru greşelile comise la meciul Steaua - CFR Cluj, scor 3-1, din etapa a XXI-a a Ligii I.

16 afișări
Imaginea articolului Lupescu şi Constantin: Tudor va fi reţinut de la delegări

Lupescu şi Constantin: Tudor va fi reţinut de la delegări (Sursa: Mediafax Foto)

"Tudor va fi reţinut de la delegări. A greşit, ne pare rău pentru el. Greşeli au fost şi vor mai fi, important este ca ele să nu fie voite. Uitaţi-vă că şi în Liga Campionilor se fac greşeli de arbitraj, poate şi mai mari. Eu nu pot să bag mâna în foc pentru niciun arbitru", a spus Lupescu.

Preşedintele CCA, Gheorghe Constantin, a afirmat că nu va anunţa durata suspendării lui Tudor, dar că acesta poate sta două, patru, chiar şi şase etape. El a adăugat că Tudor nu şi-a ales momentul potrivit să greşească, dar că a fost vorba de erori neintenţionate, pentru care nu trebuie desfiinţat.

După ce gruparea CFR Cluj a anunţat că va trimite la UEFA un DVD cu greşelile comise de Tudor, care face parte din a doua grupă valorică a forului european, Constantin a precizat că ar fi bine ca oficialii clujeni să nu facă acest lucru, deoarece ar fi o reclamă proastă pentru arbitrajul românesc. El crede că toate problemele de acest gen trebuie soluţionate de forurile din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici