Lupescu: Sunt sigur că Argentina va veni cu cei mai în formă jucători

Directorul general al FRF, Ioan Angelo Lupescu, a declarat că este sigur că reprezentativa Argentinei va aduce cei mai în formă jucători la meciul amical cu România, programat în 10 august, la inaugurarea noului stadion, Arena Naţională.

78 afișări
Imaginea articolului Lupescu: Sunt sigur că Argentina va veni cu cei mai în formă jucători

Lupescu: Sunt sigur că Argentina va veni cu cei mai în formă jucători (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"E vorba de anumite şicane pe care e normal ca ei să le facă indirect. Ei au anumite probleme acum, nu s-au calificat în finala Copei America, organizată la ei acasă, iar în seara asta probabil vor schimba şi antrenorul. În aceste condiţii există o anumită presiune din partea echipelor mari, ca Real Madrid şi Barcelona să-şi ţină jucătorii în pregătiri, dar 10 august este o dată oficială a FIFA, de care federaţia argentiniană poate profita pentru a aduna cei mai buni jucători pe care îi are. Noi avem un contract ferm cu ei şi din punctul ăsta de vedere nu e nicio problemă, cel mai important e piticul ăla, pe care-l place toată lumea, Messi. Doar să nu fie bolnav sau altceva..dar eu sunt sigur că Argentina va veni cu cei mai în formă jucători", a declarat Lupescu.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu şi directorul general al FRF, Ioan Angelo Lupescu, au fost prezenţi, luni seară, la efectuarea probelor la instalaţia de nocturnă şi la sistemul de sonorizare a noului stadion care va purta denumirea de Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici