O luptătoare de box a fost exclusă din competiţie pentru că şi-a celebrat victoria topless

1193 afișări
Imaginea articolului O luptătoare de box a fost exclusă din competiţie pentru că şi-a celebrat victoria topless

daniella.hemsley, Instagram

Daniella Hemsley are 22 ani, este britanică, creator de conţinut, vedetă Tik-Tok, model Onlyfans şi luptătoare de box.

Într-un interviu pentru  DailyMail, Daniella Hemsley povestea anul trecut cum a scăzut în greutate, ea obişnuind până la 15 ani să mănânce 8,000 de calorii.  Iar acum este luptătoare de box şi este dorită pe reţelele de socializare. 

Recent, într-un meci anterior dintr-un turneu, a învins-o pe luptătoarea Danielka la Dublin şi a sărbătorit ridicându-şi bustiera pentru a-şi expune sânii publicului, potrivit The Sun

După luptă, Hemsley a susţinut că a primit aprobarea, declarând: „Am primit aprobarea de la organizatori, aşa că... m-am entuziasmat prea mult, aşa că de ce nu?”

Cu toate acestea,  cascadoria nu a picat bine  organizatorilor, iar acum, Daniella Hemsley are interdicţia de a mai concura la finala turneului Kingpyn Boxing de  la sfârşitul acestui an.

Organizatorii au transmis următorul comunicat: „În timp ce ne străduim să aducem fanilor cele mai bune evenimente de box posibil, acceptăm că incidentul de după luptă de sâmbătă ar fi putut jignit unii telespectatori şi apreciem că acest incident nu a îndeplinit standardele aşteptate de la nopţile de luptă Kingpyn. Ne cerem scuze pe deplin oricărei persoane supărate în timpul difuzării. Luptătorul implicat în incident nu va apărea în evenimentul final şi a decis să stea departe de box pentru o vreme".  

Interdicţia privind celebrarea victoriei topless se aplică sportivilor din întreaga lume. Fotbaliştii de sex masculin pot primi cartonaş galben dacă îşi dau tricourile jos după ce nimeresc un gol în poarta echipei adversare. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici