Luptătoarea Diana Belbiţă a ales să reprezinte Canada în competiţiile UFC

Diana Belbiţă (23 de ani) a decis să se stabilească în Canada şi de acum înainte va reprezenta ţara din America de Nord în luptele din UFC. Diana a confirmat acest lucru luni seară, printr-o postare pe Facebook.

609 afișări
Imaginea articolului Luptătoarea Diana Belbiţă a ales să reprezinte Canada în competiţiile UFC

Luptătoarea Diana Belbiţă a ales să reprezinte Canada în competiţiile UFC

Şi-a schimbat poza de profil, luni, iar în fundalul fotografiei apare un uriaş steag al Canadei. Diana Belbiţă a vorbit într-un interviu acordat recent despre decizia de a pleca în Canada: „În primul rând, e cu totul şi cu totul alt nivel aici. În plus, aici am fost acceptată foarte bine. În România, ca fată, toţi se uită un pic ciudat la mine. Aici nu s-a întâmplat aşa ceva. Socializăm altfel şi toată lumea e egală, toţi ne simţim la acelaşi nivel. Aş putea compara Canada cu un oraş în care am stat: Oradea. De ce? Pentru că e linişte, lumea e liniştită.

În Bucureşti am stat jumătate de an şi eram stresată de agitaţia şi aglomeraţia care era peste tot, aici pot spune că mă bucur de linişte. Şi altceva, aici fiecare face ce vrea, nu există prejudecăţi. Nu contează cum te îmbraci sau dacă ieşi ciufulită de la antrenament, că m-am săturat să se uite toată lumea la mine dacă uit să mă pieptăn după un antrenament. Deşi iniţial am crezut că o să vin doar pentru o scurtă perioadă de timp, am decis să rămân aici. În România voi veni doar în vizită, cel puţin cât timp părinţii mei vor fi în ţară, pentru că intenţionez să-mi clădesc un viitor aici şi să-i aduc şi pe ei”, a spus Diana Belbiţă, pentru ProSport.

Diana Belbiţă, originară din Drobeta Turnu Severin, a devenit luptătoare profesionistă în 2014. E multiplă campioană naţională, europeană şi mondială la Kempo şi kickboxing.

Foto: Facebook

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici