Luptătorul Albert Saritov s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020

„Albert Saritov va urca în avionul ce duce la Tokyo. Luptătorul liberist, medaliat cu bronz la ediţia de la Rio, va reprezenta România la Jocurile Olimpice din Japonia!”, a anunţat joi seara Federaţia Română de Lupte.

512 afișări
Imaginea articolului Luptătorul Albert Saritov s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020

FOTO: Comitetul Olimpic si Sportiv Roman

Turneul Mondial de Calificare Olimpică a început joi la Sofia, fiind ultima competiţie unde luptătorii români vor putea obţine biletele pentru Jocurile Olimpice Tokyo 2020. La competiţie participă 400 de sportivi din întreaga lume, printer ei aflându-se şi 13 luptători români.

Dintre aceştia, primul care şi-a asigurat biletul pentru Tokyo 2020 este Albert Saritov, care s-a calificat joi în finala categoriei 97 de kilograme, performanţă care îi asigură prezenţa la Jocurile Olimpice.

Saritov i se alătură Alinei Vuc, care a fost singura reprezentantă a României calificată până acum la Jocurile Olimpice Tokyo 2020.

Din delegaţia României fac parte următorii sportivi:

Lupte libere:

  • Răzvan Kovacs (57 kg), Nikolai Okhlopkov (65 kg), Zurab Kapraev (74 kg), Mihai Palaghia (86 kg), Albert Saritov (97 kg), Rareş Chintoan (125 kg).
  • Antrenori: Ion Vremere, Alexandr Zubrilin.

Lupte greco-romane:

  • Răzvan Arnăut (60 kg), Ilie Cojocari (77 kg), Alin Alexuc Ciurariu (130 kg).
  • Antrenori: Anton Arghira, Petre Cărare.

Lupte feminine:

  • Andreea Ana (53 kg), Kateryna Zhydachevska (57 kg), Kriszta Incze (62 kg), Cătălina Axente (76 kg).
  • Antrenori: Stoianov Nikolay, Adina Popescu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici