Luxemburg va încerca să fie arbitrul luptei pentru calificare - presă

Cotidianul luxemburghez Le Quotidien a scris că echipa naţională pregătită de Guy Hellers va încerca să fie arbitrul luptei pentru calificarea la Euro-2008 în meciul cu România de miercuri, admiţând însă ca o astfel de misiune va fi foarte dificilă.

1 afișare
Imaginea articolului Luxemburg va încerca să fie arbitrul luptei pentru calificare - presă

Le Quotidien: Luxemburg va încerca să fie arbitrul luptei pentru calificare

"Toată România crede în calificare", a titrat cotidianul luxemburghez Le Quotidien. "România îşi poate viza biletele pentru Euro-2008 în cazul unei victorii combinate cu o contraperformanţă a Bulgariei în Albania. Federaţia din Luxemburg aşteaptă un număr mare de spectatori curioşi la meci, mai ales după victoria istorică în faţa Belarusului. Apoi, diaspora românească din zonă este şi ea interesată de meci, la stadion putând veni chiar şi 2.000 de români dornici de o întâlnire cu istoria. Luxemburg va încerca să îşi asume rolul de arbitru al luptei pentru calificare. Greu", a scris sursa citată.

Ziarul din Luxemburg a notat că fără Codrea, Nicoliţă şi Mutu, suspendaţi, selecţionerul Victor Piţurcă va face schimbări în linia ofensivă. "Defensiva este blindată cu Chivu de la Inter, cu gigantul Goian, marcatorul din meciul cu Olanda, şi urmărit îndeaproape de Manchester United, care ar vrea să-l transfere în iarnă", a comentat Le Quotidien.

Partida Luxemburg - România va avea loc miercuri, de la ora 21.15, pe stadionul Josy Barthel din Luxembourg, în grupa G a preliminariilor CE 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici