Ma Qing Hua, primul chinez în Formula 1

Pilotul Ma Qing Hua va evolua, vineri, la Monza, în antrenamentele libere ale Marelui Premiu 1 al Italiei, pentru echipa HRT, el devenind primul chinez care participă la un Grand Prix de Formula 1.

194 afișări
Imaginea articolului Ma Qing Hua, primul chinez în Formula 1

Ma Qing Hua, primul chinez în Formula 1 (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Chinezul în vârstă de 24 de ani îl va înlocui pe pilotul titular Narain Karthikeyan în sedinţa de antrenamente care va avea loc în cursul dimineţii de vineri. Indianul va reveni la volanul monopostului său în testele de după-amiază, informează autosport.com.

Ma Quing Hua, care s-a alăturat echipei HRT la începutul acestui sezon, a efectuat deja 82 de tururi (483 de kilometri) cu un monopost de Formula 1 în luna iulie, în cadrul unei sesiuni dedicate tinerilor piloţi ce s-a desfăşurat la Silverstone.

Vineri, va reveni într-un Grand Prix de Formula 1 şi belgianul Jerome d'Ambrosio, pilotul de rezervă al echipei Lotus-Renault, care îl va înlocui pe francezul Romain Grosjean, suspendat o etapă pentru accidentul pe care l-a provocat la Spa-Francorchamps.

Marele Premiu al Italiei se va disputa, duminică, de la ora 15.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici