Maccabi Tel Aviv - CFR Cluj, din turul secund al Ligii Campionilor, se joacă marţi, de la ora 20:00

CFR Cluj o va înfrunta pe Maccabi Tel Aviv, în manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, la Netanya, marţi, de la ora 20:00. În tur, campioana României s-a impus cu 1-0.

106 afișări
Imaginea articolului Maccabi Tel Aviv - CFR Cluj, din turul secund al Ligii Campionilor, se joacă marţi, de la ora 20:00

Maccabi Tel Aviv - CFR Cluj, din turul secund al Ligii Campionilor, se joacă marţi, de la ora 20:00

Arbitrul german Marco Fritz va conduce la centru meciul de pe Netanya Municipal Stadium, dintre Maccabi Tel-Aviv şi CFR Cluj. El va fi ajutat de asistenţii Christian Gittelmann şi Dominik Schaal. Rezervă va fi Sven Jablonski.

Din delegaţia care se află în Israel face parte şi George Ţucudean. Atacantul a suportat intervenţii pe cord, dar pare gata să joace din nou. Va fi rezervă şi există varianta să prindă minute pe finalul jocului, conform declaraţiilor oferite de Dan petrescu.

CFR Cluj va evolua cu învingătoarea din "dubla" Celtic Glasgow (Scoţia) - Nomme Kalju (Estonia), în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, dacă va elimina formaţia israeliană Maccabi Tel Aviv. În tur, scoţienii au câştigat cu 5-0.

În al treilea tur, ardelenii ar urma să joace primul meci, acasă, la 6/7 august, iar returul la 13 august, în deplasare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici