Mădălina Gojnea s-a calificat în turul doi la Torun

Jucătoarea de tenis Mădălina Gojnea, cap de serie numărul 8, s-a calificat, marţi, în turul doi al turneului ITF de la Torun (Polonia), dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari, informează site-ul itftennis.com.

9 afișări

Gojnea a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 1-6, 7-6 (7/4), 6-3, pe Karolina Pliskova (Cehia) şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Ekaterina Ivanova (Rusia), care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-2, de Katarzyna Kawa (Polonia), jucătoare venită din calificare.

Jucătoarea Elena Bogdan a învins-o, în primul tur, cu scorul de 6-3, 6-1, pe Kiki Bertens (Olanda) şi va juca, în faza următoare, cu învingătoarea partidei dintre Kristyna Pliskova (Cehia) şi Patricia Mayr-Achleitner (Austria), a doua favorită a competiţiei.

În proba de dublu de la Torun, perechea Edina Gallovits-Hall/Andreja Klepaci (România/Slovenia), cap de serie numărul unu, a învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-1, 6-2, cuplul Ionela-Andreea Iova/Magdalena Sekrecka (România/Polonia) şi va juca, în sferturile de finală, cu perechea Irina Buriaşok/Xinyun Han (Ucraina/China), care a trecut, cu scorul de 1-6, 6-3, 11-9, de cuplul polonez Paula Kania/Magda Linette.

Perechea Elena Bogdan/Anastasia Pivovarova (România/Rusia), cap de serie numărul 3, a învins, în primul tur, cu scorul de 6-2, 7-6 (7/4), cuplul ceh Karolina Pliskova/Kristyna Pliskova şi va juca, în sferturile de finală, cu perechea poloneză Olga Brozda/Natalia Kolat, care a trecut, cu scorul de 6-3, 7-5, de un alt cuplu polonez Justyna Jegiolka/Katarzyna Kawa.

Perechea Mădălina Gijnea/Liana-Gabriela Ungur a învins, în runda inaugurală, cu scorul de 7-6 (7/4), 6-3, cuplul Magdalena Kiszczynska/Chihiro Takayama (Polonia/Japonia) şi va juca, în sferturile de finală, cu perechea Stephanie Foretz Gacon/Tatjana Malek (Franţa/Germania), care a trecut, cu scorul de 6-0, 6-2, de cuplul Paula Ormaechea/Elina Svitolina (Argentina/Ucraina).

Jucătoarea Agnes Szatmari s-a calificat în turul doi al turneului ITF de la Stuttgart (Germania), dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari. Szatmari a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 6-3, pe Antonia Lottner (Germania), beneficiară a unui wild-card, şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Zuzana Luknarova (Slovacia), cap de serie numărul 8, care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-2, de Laura Scaeder (Germania).

Jucătoarea Alexandra Cadanţu, cap de serie numărul unu, s-a calificat în turul doi al turneului ITF de la Ystad (Suedia), dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari. Cadanţu a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-2, 6-1, pe Yuliana Lizarazo (Columbia) şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Mervana Jugici-Salkici (Bosnia-Herţegovina), care a trecut, cu scorul de 6-0, 6-0, de Karen Barbat (Danemarca), jucătoare venită din calificări.

Sportiva Diana Enache a învins-o, în primul tur, cu scorul de 6-4, 7-6 (7/3), pe Hilda Melander (Suedia), beneficiară a unui wild-card, şi va juca, în faza următoare, cu Isabella Holland (Australia), a cincea favorită a competiţiei, care a trecut, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-1, de Paulina Milosavljevici (Suedia), jucătoare venită din calificări.

În proba de dublu de la Ystad, perechea Alexandra Cadanţu/Dioana Enache a învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-2, 5-7, 10-7, cuplul Karen Barbat/Gabriele Bertasiute (Danemarca/Lituania) şi va juca, în sferturile de finală, cu perechea Melanie Klaffner/Lina Stanciute (Austria/Lituania), cap de serie numărul 2, care a trecut, cu scorul de 6-1, 6-0, de cuplul suedez Olivia Larsson/Brenda Njuki.

Jucătoarea Ilinca-Thea Anghel a ratat calificarea în turul doi al turneului ITF de la Melilla (Spania), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Anghel a fost învinsă, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 7-6 (7/0), de Aleksandra Trifunovici (Suedia), beneficiară a unui wild-card.

Sportiva Adina-Alexandra Marinescu a fost întrecută, în primul tur, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-3, de Alenka Hubacek (Australia), cap de serie numărul 6.

În proba de dublu de la Melilla, perechea Adina-Alexandra Marinescu/Alexandra Nancarrow (România/Australia) a învins, în sferturile de finală, cuplul Ilinca-Thea Anghel/Aleksandra Trifunovici (România/Suedia) şi vor juca, în semifinale, cu perechea Malou Ejdesgaard/Alenka Hubacek (Danemarca/Australia), cap de serie numărul unu, care a trecut, cu scorul de 6-4, 6-2, de cuplul Sara Eccel/Natalia Orlova (Italia/Rusia).

Jucătoarea Claudia Antonia Enache a ratat calificarea în turul doi al turneului ITF de la Prokuplje (Serbia), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Enache a fost învinsă, în runda inaugurală, cu scorul de 6-2, 6-1, de Zsofia Susanyi (Ungaria), cap de serie numărul 8.

Sportiva Camelia-Elena Hristea a fost întrecută, în primul tur, cu scorul de 6-3, 6-4, de Nikola Vajdova (Slovacia).

În proba de dublu de la Prokuplje, perechea Karina Goia/Andjela Novcici (România/Serbia) a învins, în runda inaugurală, cu scorul de 7-6 (7/5), 6-2, cuplul rus Nadejda Gorbaşkova/Ekaterina Puşkareva şi va juca, în sferturile de finală, cu perechea Isabella Sinnikova/Julia Stamatova (Bulgaria), cap de serie numărul unu.

Perechea Claudia Antonia Enache/Gracia Radovanovici (România/Franţa) a fost învinsă, în primul tur, cu scorul de 6-4, 6-1, de cuplul Lina Lilekite/Karin Morgosova (Letonia/Slovacia).

Perechea Mihaela Buzărnescu/Natalie Piquion (România/Franţa) s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ITF de la Denain (Franţa), dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari. Buzărnescu şi Piquion au învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 6-3, cuplul Valentina Ivahnenko/Polina Pehova (Ucraina/Belarus), cap de serie numărul 3, şi vor juca, în faza următoare a competiţiei, cu învingătoarele partidei dintre perechea Veronica Cepede Royg/Telia Pereira (Paraguay/Brazilia) şi cuplul Michaela Honcova/Oxana Liubţova (Slovacia/Ucraina).

Perechea Ana Bogdan/Emma Flood (România/Norvegia) s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ITF de la Izmir (Turcia), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Bogdan şi Flood au învins, în runda inaugurală, cu scorul de 4-6, 6-2, 10-5, cuplul Clelia Melena/Ean-Yi Sweeting (Elveţia/Australia) şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu perechea Diana Isaeva/Ksenia Milevskaia (Rusia/Belarus), cap de serie numărul 3, care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-1, de Karolina Vlachova/Maria_Letizia Zavagli (Cehia/Italia).

Tenismanul Victor Crivoi, jucător venit din calificări, a ratat accesul în turul doi al turneului challenger de la Braunschweig (Germania), dotat cu premii în valoare totală de 106.500 de euro. Crivoi a fost învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 6-4, de chilianul Julio Peralta, jucător venit din calificări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici