Maestrul Klopp l-a învins pe ucenicul Nagelsmann în RB Leipzig - Liverpool 0-2

  • Echipa engleză Liverpool FC a învins marţi seara, în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor formaţia germană RB Leipzig, cu scorul de 2-0.
  • Nemţii au fost consideraţi gazde, dar partida s-a jucat pe Puskas Ferenc Arena din Budapesta, din cauza restricţiilor impuse de Covid-19.
236 afișări
Imaginea articolului Maestrul Klopp l-a învins pe ucenicul Nagelsmann în RB Leipzig - Liverpool 0-2

Maestrul Klopp l-a învins pe ucenicul Nagelsmann în RB Leipzig - Liverpool 0-2

Julian Nagelsmann, probabil cel mai de succes tânăr antrenor al continentului, a fost învins marţi seara de Jurgen Klopp, probabil cel mai bun antrenor german „exportat” vreodată. RB Leipzig - Liverpool s-a încheiat 0-2, o gură consistentă de oxigen pentru Jurgen Klopp, căruia a început să-i zgâlţîie scaunul.

Nemţii au jucat ofensiv din startul meciului, Dami Olmo luând la ţintă bara încă în minutul 5. Salah şi Mane, în replică, au punctat şi ei la spectaculozitatea primei reprize, prefaţând parcă reuşitele din repriza a doua. Întâi cea a „faronului” egiptean Salah, care la doar 8 minute după reluare l-a executat cu sânge rece pe Peter Gulacsi, din situaţie unu la unu (0-1, min 53).

Peste alte 5 minute Sadio Mane a primit un cadou nesperat de la un fundaş advers, pe care nu l-a refuzat, majorând la 2-0 (min. 58) şi sigilând tabela, pentru o victorie ce mai îndulceşte pentru fanii lui Liverpool amărăciunea celor trei înfrângeri din campionat.

Pentru englezi a fost a 18 partidă din era Klopp, în Liga Campionilor, în care nu au primit nici un gol, în timp ce pentru portarul Alisson a fost cea de-a 50-a partidă fără gol primit în toate competiţiile în culorile cormoranilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici