Maftei: Victoria cu Steaua valorează cât un campionat

Fundaşul Vasile Maftei a declarat, sâmbătă seară, că victoria Unirii Urziceni în meciul cu Steaua, scor 1-0, valorează cât un campionat, apreciind că echipa ialomiţeană "nu a murit, deocamdată".

16 afișări
Imaginea articolului Maftei: Victoria cu Steaua valorează cât un campionat

Maftei: Victoria cu Steaua valorează cât un campionat (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Înaintea acestui meci toată lumea dădea Steaua câştigătoare la şase goluri, dar nu a fost aşa ceva. Urziceniul nu a murit deocamdată şi vom vedea ce va fi în continuare. Chiar dacă nu voi rămâne aici îmi voi da viaţa pentru echipa la care voi evolua. Cred că această victorie valorează cât un campionat, pentru că au fost 15 jucătiori pe care antrenorul i-a văzut doar de două zile. Mă bucur că mai ales cei nou veniţi au fost receptivi la ceea ce le-a spus Tavi. Până la urmă, Steaua este Steaua, au şansele lor şi cred că vor face un meci bun la Liverpool", a declarat Maftei.

Întrebat dacă s-a gândit la cei de la Rapid la acest meci, Maftei a răspuns: "Ei s-au gândit la mine? Nu cred că ei au plâns că n-au reuşit să mă ia, pentru că dacă ar fi fost aşa, eu nu eram aici acum".

Maftei a menţionat că jucătorii Unirii şi-au propus înaintea acestui meci să se apere bine şi să nu le ofere spaţii celor de la Steaua: "Ştiam că odată cu trecerea timpului, vom putea ieşi pe contraatac şi să ne creăm ocazii. Până la umă am reuşit să ne îndeplinim obiectivul".

Vasile Maftei a glumi atunci când a fost întrebat ce părere are despre jucătorii veniţi de la Steaua: "S-au mişcat foarte bine şi cred că acum o să-i de afară".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici